Paasles voor de kinderen

In de week voorafgaand aan Pasen staat de Bethlehemkerk weer open voor scholen die een les willen bijwonen over Pasen. Veel kinderen uit de buurt weten niet (meer) wat Pasen inhoudt en daar willen we graag wat aan doen. We nodigen daarom scholen uit om naar de kerk te komen om daar een les over Pasen te volgen. Vorig jaar hebben ruim 400 kinderen een Paasles gevolgd. De Paasles voor de kinderen begint met een korte rondleiding door de kerk. Daarna wordt door middel van een multimediapresentatie de geschiedenis achter het Paasfeest duidelijk gemaakt. Dan volgt het Paasverhaal, dit wordt verteld. Er is ook een muzikale bijdrage en een creatieve verwerking. De lessen zijn op maandag 15 t/m woensdag 17 april. Afgelopen week zijn de uitnodigingsbrieven naar de scholen de deur uitgegaan. De hoop is dat veel scholen gehoor geven aan de uitnodiging. Deze lessen kunnen niet draaien zonder vrijwilligers. Daarom een oproep aan u: Wilt u één of meerdere keren als vrijwilliger meedoen? Een vrijwilliger gaat met een klein groepje kinderen de kerk door om hen het één en ander te laten zien. U krijgt hiervoor nog een uitgebreide instructie op papier. U kunt zich na de dienst opgeven door middel van het invullen van intekenlijsten in de ontmoetingsruimte. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ouderling Jan Boer.