Winterfair – Zaterdag 16 december

Winterfair Bethlehemkerk zaterdag 16 december

De Winterfair van de Bethlehemkerk beleeft dit jaar een eerste lustrum: voor de vijfde keer zullen marktkramen met (kerst)spullen en lekkers voor een goede sfeer zorgen in en om het wijkgebouw Eltheto en de kerk, op de hoek van de Laan van Meerdervoort/Azaleastraat.

De Winterfair is dit jaar op zaterdag 16 december tussen 16.00 uur en 21.00 uur. Naast de vele traditionele kramen, een vintagemarkt met snuisterijen uit huis, tuin en keuken en tal van activiteiten, bevat de lustrumeditie nieuwe elementen. Zo komt de winnares van Heel Holland Bakt 2016, Annemarie Pronk, speciale workshops geven. De vermaarde organist Aarnoud de Groen geeft een concert op het historische Vierdag-orgel van de kerk. En professioneel verteller Joren Menkveld zal met passie en muziek een (kerst)verhaal vertellen.

De opbrengst is voor twee goede doelen, ver weg en dichtbij. De helft van de opbrengst gaat naar stichting Timea, die zich inzet om kinderen, jongvolwassenen en jonge gezinnen in de marge in Oekraïne te begeleiden naar een duurzaam toekomstperspectief. Het tweede doel is de Voedselbank Haaglanden, dat vorig jaar wekelijks 1.800 kratten met voedingsproducten gaf aan armlastige huishoudens in Den Haag.