Vakantie Bijbel Week

We zitten alweer in de laatste weken van de zomervakantie en dat betekent dat de Vakantie Bijbel Week (VBW) er bijna aankomt. De laatste week van de zomervakantie vindt in het Elthetogebouw de VBW plaats, een geweldig feest voor alle basisschoolkinderen.

Dat feest begint op maandagavond 15 augustus om 19:00u met een vossenjacht door de wijk. Daarna is er op dinsdag-, woensdag-, en donderdagmorgen van 10:00u tot 12:30u een programma met toneelstukjes, Bijbelverhalen, knutselwerkjes en buitenactiviteiten. Op vrijdagavond genieten de kinderen om 19:00u van een poppentheater. De VBW wordt op zondagochtend 21 augustus afgesloten met een kerkdienst die speciaal op kinderen is gericht. We kijken ernaar uit om die ochtend ook de rest van de gemeente een indruk te geven van de VBW.

Alle kinderen zijn welkom, ook als ze geen lid van de Bethlehemkerk zijn. De kinderen hoeven geen entree, geld of tussendoortjes mee te nemen. Voor meer informatie over de VBW kunt u mailen naar vakantiebijbelweekdenhaag@hotmail.com of onze facebookpagina bezoeken: https://www.facebook.com/VakantiebijbelweekDenHaag.